torsdag 25 mars 2010

Nu flyter det på...

Önskar att det var fler timmar på dygnet just nu. Jag hinner inte med allt jag vill göra. Jag har sånt flyt och skulle helst vilja scrappa,scrappa,scrappa. Jobbar för fullt och när jag kommer hem vill jag ge barnen den tid som finns innan läggning. När dom slumrat in börjar MIN kväll. Oftast blir det typ en timme sen är det dags att förbereda sig för nästa dag. Mitt huvud är fullt av ideer och "jag vill" projekt...
En av kvällarna den här veckan bläddrade jag i ett gammalt nummer av creating Keepsakes, hittade en Lo av Maggie Holmes som inspirerade mig till en Layout med Elsas 5 års bilder...


En dubbel Lo med papper från My minds eye. Jag har skrivit lite om Elsas förväntningar inför dagen och hur det blev, inte så många dekorationer .

Den här Lo´n är gjord utifrån en skiss av Maria/lilla07an. Bilderna är på Elsa och har legat och väntat länge. Jag har inte fått till det förr men den här gången föll allt på plats på en gång tror att det tog ca 20 minuter. Så kul när det händer :-) Pappret och hjärtana är från Creative Imaginations.

Allt för ikväll för nu ska jag SCRAPPA!!!

Kram maria

3 kommentarer:

Lilla07an sa...

Men ÅÅH va kul å få se en tolkning av min skiss *stolt*. Jättefin blev den :)
Gillade skarpt dubbel-LOn också. Ibland ska det inte vara så många dekos.

Ses imöre
Kram /M

Louise sa...

Nä, men hej där! :)
Vad underligt...i min blogg kan jag inte längre se några uppdateringar från dig så imorse tänkte jag att jag måsta susa förbi dig ändå. Och vad skådar mitt norra öga?! Du har hunnit med ett nytt inlägg och ett tidigare i veckan..Vad kan ha gått snett? Inte vet jag...Ibland förstår jag mig inte på Internet..
Över till dina underbara lo:s!
Jag tycker de är underbara. Så fina! Måste vara en underbar känsla att scrappa sina barns födelsedagar :)
Hjärtanen är jättefina!
Kram

Sylvia sa...

Åhh, vilket söt LO! Gillade verkligen hur du fått ihop det med papper och hjärtan också ;) Kul att se mina varor använda. :) Kram!