söndag 7 mars 2010

Ny layout!!

Har varit vasaloppsänka i helgen. Johan åker just nu loppet "heja,heja". Jag förstår inte varför man utsätter sig för det men vi är ju alla olika :-) Jag tänkte i varje fall att nu ska jag plocka fram och scrappa hela kvällarna. Men riktigt så blev det inte. Lilla monstret är ju vaken så tidigt (5.00) så jag har varit död på kvällarna. Tog mig i kragen och fick till en Lo igår kväll. Har haft en liten paus nu eftersom vi renoverar men vad kul det är när jag kommer igång.
Jag har fortfarande några bilder från julen kvar men jag kände mig lite trött på just julfärgerna. Passade på att göra en färggld lo på barnen

Papper och journaling från My minds eye. Band och snöflingor från Reprint. Siffrorna, nedräkningen är från Pink paislee.

Tänkte att jag skulle visa några bilder på våra rum som genomgår en förvandling oxå...

Tror jag nämnde något om rosa...underbart, coolt tycker jag. Jag tyckte en ljusare rosa men Elsa stod på sig om den här. Glad är jag för det nu. Nu är det bara golvet kvar. Mitt rum är oxå på gång. Hade först tänkt vitt på väggarna men det blev ljusgrått och jag känner mig så nöjd med resultatet. Nu blir golven vita istället. I hörnet här ska min nya hörna bli. Jag längtar!!!Och andra sidan. Köksdelen ska rivas så småningom så den har vi inte gjort något åt nu. Jag ska hänga upp en gardinlängd och gömma så länge. Det kommer bli så bra det här. Förstår inte att vi levt i denna röra i 3 år.

Kul att du tittade in, lämna gärna en kommentar. Jag blir ju så glad då.

Kram maria

3 kommentarer:

Louise sa...

Det verkar bli alldeles underbart hemma hos er :)
Jag ÄLSKAR inte helt oväntat den rosa färgen :) :)
Dessutom tycker jag din nya Lo är helt divine. Underbara färgkombis :)
Kram

Jenny sa...

Hej Maria!
Jättesnyggt blir det i dom där rummen! Blir riktigt avis....kanske borde börja göra något i vårt radhus oxå. Skulle vara kul med lite nya tapeter lixom.
//vikarieJenny

Lilla07an/Maria sa...

Hej på dig du!
Längesen jag kikade in här nu och det har hänt en del sen dess. Läckert med RÅÅÅÅSA rum :) Ska bli spännande å få en bild på ditt "hörn" sen också :).

Kram /Maria