måndag 7 februari 2011

En Lo!

Hej,

Måndag igen och en ny vecka framför oss. Elsa fyller år på fredag så den här veckan är fylld med förberedelser. Bakninig och frisören står på schemat. Så tyvärr så blir det nog inte så mycket tid för pyssel.

Tänkte visa en lo som jag jobbade på förra veckan. Jag tror jag berättat tidigare att jag plockat fram lite bilder på Elsa som bäbis. Det finns en del som ligger oscrappat. Det är så kul att ta tag i dom, minnen och känslor kommer tillbaks. Den här bilden är tagen när hon ligger på skötbordet och visar upp sina nya fina tänder. Dom poppade upp redan vid 4 månader.


När jag var i Stockholm förra helgen hittade jag ett block med papper på panduro,Tilda serien. Jag har använt mig av dessa papper här. Underbart sockersöta. Fjärlilar och bård är gjorda med MS punch. Bokstäver American craft och blommor wild orchid.

Hoppas ni får en bra måndag,

kram maria

1 kommentar:

pysselsandra sa...

Men vilken härlig LO på Ellsa! Men vad söt hon är =) Att använda cirkeln i någon form har blivit en favorit när jag scrapar med. Har svårt att låta bli den på någott vis. Du är så himla duktig Maria och du har valt super härliga färger på den här LO. Kramisar från mig till dig!!