lördag 19 februari 2011

Längtar till våren...

Hej hej,

Ja jag vet inte hur ni andra har haft det idag. Men för mig har det varit lite för kallt. Nu vill jag höra dropparna från taket och känna hur solen värmer. Lite fågelkvitter skulle kanske pigga upp oxå. Visst låter det härligt =)

Jag har pillat på ett kort hela veckan. Det blir så för mig när det inte finns så mycket tid. Jag brukar ha ett projekt på gång som jag stannar till vid det då jag passerar. Klistrar en sak då och kilpper lite sen...jag ni förstår väl. Den här gången är det ett kort med doften av vår igen.


Kortet är gjort efter en skiss från Sketch Saturday som jag hittade inne hos Louise. Jag gillade skissen och gjorde en egen tolkning. Stämpeln är från Panduro, jag föll för den när jag bläddrade i deras vårkatalog och kunde inte motstå att köpa den när jag besökte deras butik för nån vecka sen. Papprena kommer från crate och staketet är gjort med en die från Sizzix.

Hoppas ni får en trevlig lördagkväll. Vi ska bulla upp och mysa till melodifestivalen. Spännade och se hur det kommer låta ikväll. Brukar ju vara en blandad kompott =))

Kram maria

4 kommentarer:

Louise sa...

Men det tror jag det! Vem kan motstå en så söt skapelse som sitter på den stämpeln? Det kan nog ingen ;)
Riktigt snygg tolkning av skissen Maria! Gillar verkligen den där staket diesen. Själv köpte jag ngt liknande på Magnolia i går, fast den kom från Magnolia. ;)
Söta mönsterpapper!
Jag har då i alla fall full förståelse för att du längtar till våren för det gör jag också :)
Kram

Marie sa...

Ååhh så sött! Bedårande. Känner också att jag borde nog använda min staket die någon gång. Fniss! Ligger mest och ser söt ut.
Kramar
Marie

Violets Corner sa...

Härligt kort Maria, det utstansade staketet är så snyggt med blommor och blad och stämpeln är helt underbar. Hm, jag kommer att gå förbi en Panduro butik imorgon, undrar om jag inte ska kika in :)

Jag längtar otroligt mycket efter våren, ska bli skönt när värmen kommer och gatorna är isfria.

Kram
Maarit

Maritha sa...

Härligt vårkort vännen!! Ursnyggt med det lilla staketet som du dekorerat så fint! Håller med dej,nu vill man höra lite takdropp,det ser ju inte helt ljust ut här uppe just nu men den som väntar.....ja du vet!!=)

Ha en superduper kväll
Kramen