lördag 26 februari 2011

Tillbaks...

Hej hej,

Trodde att mitt uppehåll skulle bli längre. Maken fixade problemet igår så gissa om jag blev glad. Man blir ju som handikappad när inte datorn fungerar.

Pysseltiden har varit begränsad den här veckan eller jag har varit alldeles för slut efter jobb och barn så inspirationen har liksom inte funnit sig riktigt. Har dock lite på lager som kan visas upp =)

Mailade tidigare idag in ett bidrag till Arkivets februariskiss. Skissen såg ut så här...Och min tolkning blev så här...


Bilderna är på mina flickor när dom bygger lego. Det är så härligt att bara titta på när dom leker och håller samms. Det är nästan så man inte vågar röra sig.
Pappret är en baksida från the girls papeier, band, fotomatta och biljett från MME, husen är från Maya Road.

Idag skulle jag ha skyndat iväg på stan innan ett kalas på eftermiddagen men kroppen vill liksom inte =) Ska mysa i pyjamas in i det längsta istället. Stan står väl kvar ett tag till.

Tack för att du tittade in. Önskar er en skön helg!!

Kram maria

2 kommentarer:

pysselsandra sa...

Hej!

Det var en fin tolkning av den skissen. Du är så ducktig på att få till skiserna så dom ser persnlig ut. Skjälv har det blivit lite pyssel nu ett tag men jag hoppas jag ska komma i gång snart igen. Ha en bra dag kramar från Sandra!

Maritha sa...

Härlig tolkning av skissen vännen,och härligt när två små syskon leker helt sams...=)
Nu ska jag kasta mej isoffan för varenda muskel,led och övrigt VÄRKER så det skriker om det just nu,har tapetserat hela dan hos min bror,så nu ska jag döööööö i soffan!!!

Ha en skön kväll min vän
kramen