söndag 27 februari 2011

En ny kompis..

Japp... äntligen har min nya vän flyttat in =) En Canon Pixma, ny skrivare alltså. Önskade mig en till min förra födelsedag och fick en bild på en av min man. Nu var det ju bara att köpa en. Hmmm...jag är så dålig på sånt där tekniskt och inte ett dugg intressrad. Har tittat men kännt mig vilsen och skjutit upp det. Men nu när min födelsedag börjar närma sig igen kändes det som om det var dags. Johan (min man ) fick engagera sig lite och nu står den här. Ja, jag känner mig nästan lite kär. Det är så kul att kunna skriva ut bilder på en gång. Passade pefekt till layouten nedan då jag ville ha många och små bilder.

Jag hittade för ett tag sen en skiss genom Carina. Hon hade i sin tur hittat skissen inne hos Magistical memories. Skissen tilltalade mig genom möjligheten att använda många foton. Det gillar jag =)

Min tolkning blev så här...


Dom här bilderna tog jag i höstas under en promenad. Vi gick förbi badplatsen och flickorna kastade sten i vattnet. Något som vi alla vet att det är fantastiskt roligt. Dom höll på i en evighet. Papprena är från Bo Bunny och har legat och väntat på dom perfekta bilderna. Staketet är gjort med en die från Sizzix. Det blev dåligt med dekorationer men det kändes som om det räckte med alla bilder och det möstrade pappret i bakgrunden.

Det blir nog allt för idag....

Kram maria

4 kommentarer:

Maritha sa...

Superläcker LO!! Underbara bilder och så himla fint papper! BRAVO!! =)
Grattis till din nya skrivare oxå,jag ska verkligen investera i en jag me,inser att jag inte klarar mej utan en.....=)

Kram kram

Sari Hänninen sa...

VAD kul att du hittade tbx till mig... :-)... o du jobbar på med fina alster som vanligt :-)...

Själv är jag precis hemkommen från scrapkryssningen till Danmarks Karibien :-)

Louise sa...

WOW! Den här är helt vidunderlig Maria!
Så snygg layout, gillar de mönstrade papperna och alla de söta fotona :)

Kram! ♥

pysselsandra sa...

Hej på dig med ;)

Ja du lyckas som vanligt otroliogt bra med dina LO. Du är så bra på att bli inspirerad av skisser, jag blir ricktigt avensjuk på dig.Ska försöka lära mig det jag med, jobbar på det.....Härligt med staketet i bakgrunden, det tycker jag om =) Och superfint med många små kort. Grattis till din ny vän ;) Du har ju vännat ett tag nu he, he.

Många kramar från mig!!