måndag 9 augusti 2010

Och regnet det bara öser ner... tralla tralalla la la la la...

Men känner mig rätt så nöjd ändå. Har sorterst kläder efter flickorna idag. Dom växer så det knakar och nu är det dag med en ny storlek för dom båda. Vi ärver en del kläder och det är lite pyssel med att sortera och hålla ordning på storlekar. Men nu är det gjort för ett tag framåt och det känns så bra.
Idag tänkte jag visa ett kort som jag gjorde förra veckan. Det har rest söderut under helgen och jag hoppas att det landat hos Louise idag. Hon hade ett blogcandy för ett tag sen och jag blev lycklig vinnare av tröstpriset som var just den här stämpeln på kortet.

Kortet är i easel modell och papprena är från My minds eye. Blommor från wild orchid och swirls från Prima.

Nu medans jag suttit här har flickorna somnat och huset bllivit alldeles tyst. Jag ska ta filten och krypa upp i soffhörnet. Mys!!!

Kram maria

4 kommentarer:

Maritha sa...

LYCKLIGA LOUISE!!! Hon kommer bli såååå nöjd! Så himla fint kort du gjort med hennes lilla tröstpris-stämpel!! =0)ROSA dessutom.....tror att hon gillar den färgen......hm.....kanske bara......jo jag är nästan säker.....*ler*

Kram kram vännen

Louise sa...

Hej allra sötaste Maria!! ♥
Jag är så obeskrivligt glad för kortet :) Jag hoppade 31 när jag fick det :) Så vackert målat och pappren är helt underbara :)
Jag har satt det riktigt på display här hemma :)
ÄLSKAR DET!
TACK, TACK, TACK ♥

Ingela (Ninni) sa...

Underbart kort du har gjort, älskar också rosa och pasteller. Du målar väldigt fint. Idag har jag också målat med distresser för första gången och hoppas på att kunna visa det på min blog snart. Det är lite knepigt innan man får till det. Louise kommer att älska kortet det vet jag. Tilda + rosa = Louise! Jag lägger mig som följare av din sida så att jag får se mer av din fina alster ramöver.

Hälsningar Ingela

Lilla07an sa...

Här har det som vanligt hänt en del sen sist. Va duktig du är på att blogga :) Själv får jag inte riktig fart på varken familjens blogg eller scrapbloggen. Men, men...kanske blir det å.

Jag är såå imponerad av dig och dina stämplar och färger. Om du kände att du höll på att bli tokig när dina färger flöt ihop så kan jag säga att jag hade kastat ut skiten genom fönstret direkt. Och torka nåt med nån fön samtidigt som jag målade skulle jag aldrig orka. Snabbt, lätt å smidigt..tjoff tjoff är min melodi :)

Kram på dig/M