onsdag 18 augusti 2010

Tycker du om smycken?

Jag har turen att vara vän med en tjej som gör silversmycken efter egen design. Hon heter Tove Larsson och driver brokig.se. Det är så himla kul att följa henne och se vad hon trollar fram. Hon är superduktig och har ett varierat utbud. Jag har tidigare, i min förra blogg, visat smycken som jag fått bla i födelsedagspresent. Nu i sommar hade jag turen att komma förbi Tove precis när hon haft en visning av sina smycken för en annan tjej. Och jag blev kär... Hittade en blomma som gick att variera med snoddar och kedja. Det var ett "Maria smycke" som jag bara måsta ha. För två veckor sen är det nog nu så slog jag till. Nu är det mitt och jag använder det flitigt. Tänkte passa på att göra lite reklam för Tove och visa upp det här.

Jag köpte två blommor och har en i kedja runt halsen och den andra sitter på en silkessnodd som jag lindar runt armen. Man kan ha båda på snodden och även linda snodden runt halsen. Verkligen varierande och helt i min smak. Är du nyfiken på vad som finns mer kan du titta in på Toves sida (länk finns under butiker) eller titta in på min andra blogg, miamaria.se. Titta under Ditt och Datt till höger så finns det nog några bilder där.

Det blir allt här ikväll. Jag har en beställning som ligger och väntar...

Kram på er,

Maria

1 kommentar:

Anna K sa...

Sååå snyggt! Var in på hemsidan och där fanns det en massa VILL HA! Farligt... Skall nog slå till på ett sånt där hjärta..