tisdag 3 augusti 2010

Jag är så frustrerad...

Har suttit och försökt färglägga med mina tombows. Men det bara flyter ihop. Vet inte om jag är för ivrig. Har haft det här problemet förr och bytte då papper. Med akvarellpapptret som jag köpte har det funkat bra tills nu... det är så trist när man fått till håret eller ansiktet som man vill och så flyter det ihop. Jag bli som en femåring, får lust att riva pappret till molekyler och bara skrika AAAAAAAAAAAAAA. Men istället andas jag och börjar om från början. Duktig flicka.

Igår låg jag och funderade på det här med mina färger och jag vet ju att många använder distress dynorna. Jag har några och bestämde mig genast för att skaffa fler. Så det blev en tur till Sylvia i Edsbyn som håller på att sälja ut sin butik. Jag köpte 12 nya dynor och har nu stämplat upp alla färger. Ikväll ska jag ge det ett försök. Håller tummarna för att det här ska gå lite bättre.

Jag är så nöjd att jag tog tag i att stämpla upp alla färger på en gång. Underbart med den här översikten när jag ska sätta igång med målningen.

Kul att du tittade in,

Kram maria

2 kommentarer:

Maritha sa...

OHHHH vad jag hade hamnat på samma nivå som dej där.....*ler*....men du var duktig som tog dej ur det och tog nya tag. Härligt!! jag har ju nästan bara målat med distressrefillerna så jag blir ibland sugen att testa pennorna,men har bestämt att det får räcka med distresserna nu,jag har ju som nästan alla färger så det känns dyrt att testa nåt annat ....=0)
Vilka söta små fötter du hade stämplat...gulliga som bara den!

ha det bra/ Kram kram

Louise sa...

Jag blir lite förvånad, jag som tycker du målar så vackert med dina pennor :o
Men..visst är det sådär..man blir så arg att man skulle kunna ta sönder något :(
Men man tar sig samman ;)

LYCKA TILL med distresserna :) Det kommer gå som en dans skall du se :)

Kram!