söndag 22 augusti 2010

Så... då var det söndagkväll, dags att ta tag i en ny vecka imorgon.

Det har varit en lugn helg med barnen. Klara har varit lite hängig så det har varit skönt att bara vara. Idag har jag plockat och fixat lite i min scrap/pyssel hörna. Det är så skönt att få lite ordning, roligt också för det kommer fram sånt som jag nästan glömt att jag hade. Idag tänkte jag visa ett kort med min senaste Tilda. Hon är ju så söt. Jag har tidigare använt mest spillpapper till kort. Jag brukar först scrappa på papprena och sen går dom till korthögen. Den senaste tiden har jag varit modig och använt mig av nya eller hela papper kanske jag ska säga. Mod krävs det för mig, vissa papper tycker jag så mycket om så dom blir som heliga. Men nu under sommaren har jag bearbetat mig och skurit hejvillt i mina papper. Inte alls så jobbigt som jag trodde utan snarare kul. Nu får spillet gå till scrappen istället. Blir lite av en utmaning att hitta på layouter med spillbitar. Nu till kortet... som sagt...stämpeln är en Tilda från Magnolia. Papprena är från Basic Gray "green at heart"(så himla fina), texten är från Reprint. Formen, mallen runt stämpeln har jag klippt till själv. Hittade ett superbra tips på någons blogg hur man kunde göra och nu när jag skulla länka dit så hittar jag det inte. Om någon som läser vet vart det var/är (tipset alltså) lämna gärna en kommentar så kan jag hitta dit och tacka. Jag har även stansat ut scallopcirklar från spellbinders och satt bakom motivet.

När jag rensade idag kom mina gamla mönstersaxar fram.Kul!! Har inte använt dom på evigheter. På det här kortet har jag klippt den vågiga kanten runt grundpappret.

Nu får vi se när jag har tid att titta in här nästa gång. Jag vet att det är en rätt så tung vecka som kommer så vi får väl se...

Önskar er alla en trevlig vecka,

Kram maria

5 kommentarer:

Ingela (Ninni) sa...

Hej Maria!

Vilket fint kort. Det är så fina färger, faktiskt lite höst över det. Här i Malmö kommer nog hösten snart. det är lite kyligare i luften och regnar till och från. Tyvärr måste man gilla läget. Jag har också ångest när jag lägger fina papper i skärmaskinen men jag börjar också lära mig att göra det. Jag vet ju att det alltid kommer nya lika fin som jag vill ha. Ha en bra vecka.

Kram Ingela

Anonym sa...

Vilket fint kort.

Maritha sa...

Men Mariastumpan .....vilket kort!! Helt underbart fint med så välgjorda detaljer att man nästan svimmar!! Så perfekt med den lilla blomgruppen....*suckar avundsjukt*,du får till det så bra du vännen!! Tack goa du för dina kommentarer dom är så härliga att få ska du veta!!

Kramen till dej

Lilla07an sa...

Men maria...jag vill ha din e-post adress. Jag får inte den när du kommenterar inne hos mig. Annars ringer jag till dig ;)

Maria sa...

Superfint kort!

Men jag tror inte veckan blir tung...E:s inskolning kommer ju att gå toppen ;-)