tisdag 1 mars 2011

Grattiskort!

Ibland känner jag mig så hemsk...

Jag har den här underbara hobbyn som jag bara älskar. Jag pysslar kort till försäljning och på beställning av andra. Men när någon av mina nära och kära fyller år...har jag gjort något speciellt till dom då...NEJ!!! Det var så jag skämdes i helgen när vi skulle på kalas. Det var min kusin som fyllde 11 år och hon är också sådär pysslig. Och jag vet vad hon uppskattar och blir glad av mina kort. En timme innan vi skulle åka bara måsta jag sätta mig ner och snabbpyssla ett kort (skulle ju hinna ducha oxå). Men det var med full fokusering och resultatet blev bättre än jag trodde det skulle bli.Som tur var så hade jag några färdigmålade motiv liggandes. Alltid bra att ha utifall. Just den här flickan är från The greeting farm. Papprena tog jag som dom stod. Valde fyra i samma färgskala. Lite blommor och utsatnsade bokstäver.
Jag måste verkligen bli bättre på att komma ihåg min familj och vänner. Ska nog införskaffa mig en almanacka i pysselrummet. Allt för att undvika fler sånna här stunder.

Kul att du tittade in hos mig,

kram maria

4 kommentarer:

pysselsandra sa...

Hej Maria!

Det är inte bara jag som sitter i sista sekunden och kalas pysslar alltså. Jag höll på att missa Farmors fest för jag var inte färdig med kortet för någon vecka sedan.... Ditt kort vart så fint och du är så otroligt duktig att få till det när det värkligen gäller. Det har vi ju fått se prov på när vi varit på maror hos Sylvia ;) Jag blir alltid lika inponerad av dina fina alster.

Stora kramen från mig till dig!

Maritha sa...

OJ.......hur i hela fick du till ett så snyggt kort på den korta tiden??!! Supercoolt och galet snyggt gjort!! =)Härliga färger och snygg dekos!! TOPPJOBB!!

Kramen

Marie sa...

Kanonsnyggt! Visst är det konstigt att de närmast alltid "drabbas"? :) Det är samma sak här.
Kramar
Marie

Sylvia sa...

Jag är som du, på detta vis... Jag har inget klart i förväg, och sitter tills tiden är förbi kalasstarten många gånger! Ja, jag försöker tänka efter ibland, men det glöms lika många gånger bort. :)
Och det blev verkligen ett ursnyggt kort du fick till på denna knappa tid. :)

Nu är det bara två veckor (usch,låter långt ändå ju... ) kvar till vår dag! Här laddas det redan. :)

Kraam kram!