lördag 26 mars 2011

Cheeky beach...

Hej hej,

Det är blir ett kort inlägg med min nya "väninna" Cheeky beach. Familjen står redo att åka på stan och lördagsshoppa lite och jag ska bara =)

Så här kommer hon igen...


Jag har åter igen använt mig av spillbitar. Nu i veckan hade dom på SWE en utmaning att plocka fram blommor och hotta/piffa till dom. Vi är väl en del där ute som samlat på oss blommor som nu ligger i lådorna och dammar. Jag blev lite inspirerad och plockade fram några av mina. Med lite bling i mitten så matchade dom ju bra.


Det blev en enkel insida.

Hoppas ni får en skön lördag i solen =) Lämna gärna en kommentar innan du springer vidare.

Kram maria

5 kommentarer:

Maritha sa...

Helt galet snyggt Maria!!! den stämpeln är ju såååå coool!! Jag gillar hela upplägget på kortet och tycker det är SÅ snyggt med stilrena och snygga kort,insidan är helt perfekt! =)

Hoppas ni hittade nåt spännande på stan ;o)

Kramen

Pysselbus sa...

Wow!! Här snackar vi "itsy bitsy..." Superläckert kort och snyggt jobbat med de upphottade blommorna! Ha en härlig dag och en mysig helg!

Kram
Linda

pysselsandra sa...

Så sommrigt och härligt kort Maria =) Helt underbar stämpel med.Nu längtas jag till i morgon när vi ska träffas! Ha en trevlig lördag så ses vi i morgon!

Många kramar från mig!

Linda/Pieces sa...

Men hjälp, vilket fint kort - nu har jag härmat dig med att måla ett kort i en och samma färg...och nu måste jag nog härma och ta fram mina spillbitar också:)
Riktigt cool stämpel och blommorna kom verkligen till sin rätt!

Kram

Ingela sa...

Supersnyggt och stilrent. Stämpeln är så fräsig.

Kram Ingela