söndag 20 mars 2011

Edward från TGF...

Hej mina vänner,

Det har flyttat in en ny kille här hemma. Edward kom på posten förra veckan med några vänner från The Greeting Farm. Jag kollar ständigt runt på alla dessa olika stämplar. Det är ju ett oändligt hav där ute. Jag brukar få lite små ångest och det slutar alltid med att jag inte beställer några. Vill ju ha alla =)) Men nu tog jag mig i kragen och här kommer ett smakprov på min första nya vän...


Jag har på flera bloggar kort med motiv som man inte färglagt eller som här bara använt en färg (om du blir nyfiken rekomenderar jag ett besök hos Rimna, länk finns till höger). Det är så himla läckert tycker jag. Så jag måsta ju prova. Jag har målat med en av mina tombows pennor. Gjort flera lager där jag ville ha de mörkare. Verkligen kul det här så nu har det blivit en kille i svart vitt oxå. Men han visar vi nån annan gång.


Papprena är från graphic 45. Textstämpeln är en Vilda stamps och metallhörnet har jag hittat på Panduro. Klockan är en die cuts som jag lagt ett lager crackle accent på. Sen såg jag hos Rimna att hon tagit vanliga tryckknappar som dekoration. En super ide tyckte jag och dök ner i min sylåda.


Kul att du tittat in hos mig, hoppas vi ses igen =))

Kram maria

5 kommentarer:

Maritha sa...

MEN HUR COOLT SOM HELST GUMMAN.....,det här va ju bara ett pangkort!! Snygga färger och bara galet underbart!!! =)

Kram till dej

Anonym sa...

Wow vilket snyggt kort.

Linda/Pieces sa...

Underbart kort - så fint att måla motivet i samma färg - måste jag prova!:) Fina papper och detaljer till också!

Ha en fin dag!

Kram

Marie sa...

Tjusigt! kul detaljer.
Kramar
Marie

pysselsandra sa...

Ja du lyckas alltid med diga fina kort du vännen. Kul att färglägga det i samma som papperen. Hoppas det fins plats för mig på söndag för jag kommer gärna =) Ni får ha det så bra trotts vattkoppor. Vi bettade ju av det i januari så nu har båda våra barn haft det i alla fall. Skönt när det är över, krya på er kram jag!