tisdag 29 mars 2011

Lite uppdatering...

Hej hej,

I söndags kom det över några flickor hit och scrappade. Kul att både ha några timmar i streck att ägna åt scrappen, sen så har vi himla trevligt också. Vi pratar massor och helt plötsligt så blir det knäpptyst och det är full koncentration. Det är så kul =))

Jag hade smygstartat med en Lo kvällen innan och fick två färdiga under dagen. Så här kommer några bilder...


 Det här är layouten som jag tjuvstartade med. Bilden är på min syster och Klara som myser på julafton. Klara hade fått sin fjällräv i julklapp och vägrade släppa den. På bilden hade moster äran att få vara med och mysa.
Papprena är från Bo Bunny, blommor från Prima, washi tape från USA. Vi de två blommorna sitter det en nål/pin som jag trätt bokstavspärlor på. MYS står det.


Den här layouten har jag längtat efter att få göra. Under en period nu så har vi fått SJÄLVKLART som svar vid nästan alla frågor till Klara. Det här varit sådär charmigt och kavat. Ingen har fattat vad det kommit från men nu har jag förstått...det är nog från mig. Jag hör mig själv säga det typ jämt.
När jag gjorde Lon ville jag sätta fokus på rubriken. Jag hittade lite olika bokstäver i chip board som jag först målat i blått och sen lagt ett lager crackle paint på. Resultatet blev precis som önskat (syns dåligt på bilden). Papprena är från crate, Emmas Shoppe. Dessa papper gör mig så glad =)


Som vanligt så har jag massor med foton på Elsa från hennes födelsedag, här 6 år. Jag har valt att göra två layouter och en plastficka. Den första lon är gjord utifrån en skiss som jag haft i evigheter. Vet tyvärr inte vem som gjort den. Pappren är oxå sånna som funnits länge. Det är lite extra roligt när dom kommer till användning. Blommorna och pompom banden är nyinköpta =))


Jag gjorde snabbt och enkelt fram och baksida i en fotoficka. Bra sätt när man vill ha med många bilder.
Har oxå på gång en lofrån Elsas "tjej" kalas. Den blir i samma färger men kommer inte visas här. Jag vill ju inte lägga ut andras barn utan att ha kollat med föräldrarna först.

Känner mig riktigt nöjd att ha hunnit med det här och allt prat =))

Resten av den här veckan blir jag hemma med vår Klara som fått vattkoppor. Elsa har haft det och gjorde sin första dag på förskolan igår. Imorse vaknade Klara prickig så nu kör vi rond två. Men lika bra är det.

Hoppas ni får en härlig vecka,

kram maria

4 kommentarer:

Pysselbus sa...

Superfina! Gillar särskilt den översta, enkelhet i perfektion... ;-) Sen är jag en sucker på Bo Bunny... ;-)

Vad mysigt med scrapträff... Ska iväg på mässa/träff på lördag och det ska bli sjukt kul...

Ha det så bra!
Kram
Linda

Maritha sa...

Men jösses amalia kära vän......hur i hela friden kan man få till så många snygga LO:S hela tiden ,jag fattar då inget jag??!! =) Jag har dock bestämt mej för att bara lifta LO:S hädanefter så du lär nog se nån av dina på min blogg endera dan.....=) URSNYGGT VERKLIGEN MARIA!

Kram till dej

Anonym sa...

Vad mycket fint du har gjort.
Kram

Louise sa...

Hej Maria!
Vila underbarheter du laddat upp på rad här :) Så läckra lilafärger o fantastiska papper :) den första lo:n är så himla läcker att hakan min studsar ner i golvet!!
Tack för inspirationen :)
Kram