söndag 13 mars 2011

Igår var det scrapträff...

Så himla kul att få komma iväg på en heldag med scrapp. Jag har längtat massor och det blev precis lika trevligt som jag önskat. Härliga flickor så det blev lite prat och skratt oxå. Jag hann göra 2 layouter, trodde nog att det skulle bli nån till men jag pratade nog för mycket =))

Innan jag åkte drog jag ut lite skisser för att ha som inspiration. Jag använde mig av en skiss ifrån Sassy sketches som jag fastnade för direkt. Här kommer min tolkning...


"mitt första besök hos frisören" Klara får äntligen klippa sig. Som hon har längtat. Hennes hår har tagit lite tid på sig att komma fram. Så den här dagen hoppade hon glatt upp i stolen och gissa om hon blev glad när hon fick lite färg oxå. Eller lite, typ fyra färger =))  Papprena kommer från crate och är en favorit. Jag längtar till deras nya kommer. Rosbandet är från websters page och det lilla huset från Maya Road.


Här har vi Klara igen. Den här gången i sina "nya tofflor" Papper från MME, trädet med ugglorna har jag klippt ut från ett mönsterpapper. Det var lättare att använda det såhär. Dom virkade blommorna är från panduro.

Idag är det en sån där härligt solig dag igen. Jag och flickorna har åkt pulka och grillat korv hos några vänner. Perfekt för en sån här dag. Nu ska jag passa på att sätta mig med mitt en liten stund innan huset vaknar till liv igen.

Kul att du tittade in hos mig,

kram maria

2 kommentarer:

Maritha sa...

Underbara Lo:s av min favvo scrappare...=) Så många fina detaljer och härliga papper,sen så kan jag bara säga att jag ÄLSKAR UGGLOR....vet inte varför,men dom är söta!! =)

Kramen

Margareta sa...

Mycket läcker LO - och en lika läcker tjej! Grattis till båda!