måndag 12 juli 2010

Äntligen semester!!!

Idag är det min första semester dag. Så himla skönt att bara vara ledig i 5 veckor. Vi har inte några stora planer, några dagar i Hallstahammar med goda vänner och annars bara vara. Just nu ser det väldigt bra ut med en klarblå himmel. Det blir nog en vända till stranden efter lunch.
Just nu njuter jag som mest på kvällarna. Kanske för att det blir lite för varmt på dagarna. Jag älskar när svalkan kommer, barnen sover och jag får en stund att pyssla för mig själv. Jag har scrappat några bilder sen vi var i Skåne och gjort några kort. Jag börjar med två layouter.
Bilderna är från en underbar vitsippsskog som vi besökte. Jag har aldrig sett så många vitsippor nån gång. Otroligt vackert. Papper från JB "Classic Chic", tag från My minds eye. Blommorna är från ett underlägg.Här har vi Elsa, samma underbara plats. Flickorna tyckte också det var häftigt. Dom sprang, hoppade och rullade sig bland sipporna. Papper och tag från My minds eye.

Det får bli allt för idag, visar korten en annan gång. Hoppas ni alla får en härlig dag i solen.

Kram maria

1 kommentar:

Lilla07an sa...

Va skönt med semester. Det är du så väl värd! Njut så mycket du bara orkar. Jättefina LOs du gjort också. Förstår att det måste varit häftigt med så mkt vitsippor på ett å samma ställe.
Jag kommer inte till Sylvia på lördag heller. Nu är det bröllop som står på schemat. Det har varit någonting varenda gång nu på slutet. Pissigt, men sant. Hoppas jag kan komma iväg framåt hösten igen. Fast då får jag väll inte plats med min jättemage :)
Kram /M