fredag 23 juli 2010

Rapport från sjukstugan...


Här hemma har vi fortfarande sjukstuga. Klara är inne på sitt fjärde dygn nu. Det har vänt idag och hon har börjat äta lite men det är lite. Peppar, peppar så har vi andra klarat oss. Men hela familjen har liksom tappat luften lite som det känns. Allt har kretsat runt den lilla nu i några dagar (och nätter). Vi behöver ut, få göra något. Hoppas vi ska kunna ta en tur någonstans imorgon.Jag har hunnit med att pyssla lite på kvällarna, två grattiskort har det blivit.Det första med en magnoliastämpel. Papper från Websters page. Jag har lite svårt att låta bli att ta med grönt. Men trot om ni vill...

För här kommer ett i...

...rosa. Jag gillar verkligen den här tjejen som kommer från Panduro. Det är inte så mycket att färglägga (kan ju vara trist) men hon är så cool. Pappret med rosorna kommer från Prima.Jag gjorde en lite annan vikning, vet inte om den heter något speciellt. Den är rolig att göra tycker jag.

Kul att du tittade in hos mig. Jag önskar alla en trevlig, varm och magsjukefri helg.

Kram maria

4 kommentarer:

Maritha sa...

Usch det låter inte bra med magsjuka. Hoppas det vänder snart! Krya på sej till den lilla stackarn!

Korten är bara helt superfina och du lyckas verkligen med färg och dekos måste jag säga!! Härligt att se...

kramen

Anonym sa...

Hej Maria :)

Hoppas verkligen att det är som det verkar och att lillans magsjuka vänt nu! Finns inget som är så jobbigt :(

Otroligt fina kort du gjort och det var riktigt oväntat att jag skulle få mitt råååååsa lystmäte mättat här :) Det brukar vara med lite rosa på ett hörn här och där men sällan på ett helt kort. Undrar om jag sett det hos dig förut. Oerhört lyckat i alla fall! :)

Massa kramar! Hoppas ni får komma ut i helgen :)

Anonym sa...

Japp Maria! Det är du! :D Maila mig din adress så kommer hon snart på posten :)
Kram!

Sylvia sa...

Spännande ide´med kortet! Så läckert!