tisdag 20 juli 2010

Några layouter...

I lördags var det scrapträff hos Sylvia. Jag var laddad som bara den men kom liksom av mig när vi var på plats. Sylvia har bestämt sig för att sälja ut hela butiken, 50 % på allt. Vad som händer sen vet ingen. Det var med lite sorg som vi alla shoppade som tokar. Det tog lite tid för mig att komma igång efter nyheten och shoppingen men en dubbel och en enkel blev det.

"veva, trycka så blir det pasta" I påskas var vi hos flickornas farbror i Östersund. Han har ett fantastiskt tålamod och bestämde sig för att göra pasta med barnen. Jag tror alla tyckte det var lika kul och gott blev det ju också. Det lila papptret är ett gammalt från creative imaginations.Det blev sparsampt med dekorationer. Några snören som passade bra som pasta."Påskmiddag" Johans syskon är underbara på att laga mat och här sitter vi redo att hugga in i massor av gott som dom lagat. Svart blingpapper och mönstrat fråm Prima.

Imorgon är det meningen att vi ska åka på semester till Hallstahammar men vi får se hur det går. Lilla Klara kräktes natten till idag och vill inte riktigt piggna till så nu får vi se hur det blir. Så himla typiskt när man planerat och sett fram mot något. Jag håller tummarna att vi kommer iväg.

Tack för att du tittade in,

Kram maria

2 kommentarer:

Maritha sa...

Superfina LO:S.. Så fina detaljer och härliga färger! =0)

kram från en Östersundsbo! ;-)

Lilla07an sa...

Hej! Här har jag missat en del, ser jag. Jättefina LOs och kort du har gjort. Blev helt chockad när jag läste om butiken här. Men det blir väll träff den 7/8 va? Jag tänkte ju försöka komma iväg då. På nåt sätt. Gubben jobbar, men jag ska försöka få barnvakt och om jag skjutsar honom till jobbet så kan jag ha bilen.
/M