fredag 30 juli 2010

Hej hej igen,

Här inne har det stått stilla nån dag nu. Vi har gjort en liten tripp till Leksand och sommarland. Kändes som om vi behövde komma bort och göra något. Vi har haft det supertrevligt och barnen otroligt roligt. Men jag kan lova att vi var inte ensamma på Leksands sommarland. Det var fler än oss som kollat in vädret och packat väskan. Men som sagt det blev en lyckad resa. Mina föräldrar och syster var också med. Vi campade en natt men gav sen upp då det skulle komma in ett oväder.Idag har vi varit på kalas hos min systerdotter som fyller 11 år. GRATTIS BELLAN!!!! Det är så kul för hon är likt mig och älskar att pyssla och sy. Så självklart så fick hon massor av pyssel i paket av oss och hon blev så glad. Det värmer mosters hjärta.Jag tänkte visa en layoutsom jag inspirerades till att göra inne på scrapmoment.com Dom har en tävling där du ska scrappa i svart vitt. Jag tycker annars att jag är rätt så färggrann och har svårt för dom milda färgerna så det här var lite svårt men otroligt roligt. Jag är själv väldigt nöjd med resultatet och håller tummarna.


"Du och jag, dockan" Klara älskar sina dockor och tar så väl hand om dom (nästan jämt) Här har hon en stund med Max dockan som jag lyckats fånga på bild.

Jag har använt ett bling papper som grund, Hambly screen prints rub ons, blomma och bling från prima, hjärta från reprint, Spellbinders label four och scalloped circles, thickers från American crafts.

Tack för att du tittade in hos mig, hoppas ni får en trevlig helg.

Kram maria

5 kommentarer:

Maritha sa...

MEN SNÄLLA NÅN VILKEN LO!!! Jag är inte så bra på lo:s,men det här var ju en gryyyym skapelse!! Nu blev jag sugen att göra en jag med....=0)

Kram kram

Lilla07an sa...

Men hua va hemskt, bild på mig?!? Hoppas jag bara finns med på ena hörnet i alla fall.
Jättefin LO du gjort. Gillader särskilt journalinggrejjen där. Superfint. Den måste du ju vinna med, tycker jag. Annars blir jag förvånad. Hoppas vi ses snart. Den 14:e?
Kram /M

Anonym sa...

Det här blev otroligt snyggt, Maria!!
Ja...jag skulle nog säga att det här är det snyggaste jag sett hos dig hitills :D
Vinner du inte det här blir jag väldigt förvånad?? Då är det ngt allvarligt fel på världen ;)
Gillar texten, fotona, ja...allt!
Kram!!

Mim... sa...

Detta var RIKTGT snyggt!!!
Ha det bra.

Scrapmoment Hellen sa...

Otroligt vacker LO med urfina foton! Blev speciellt förtjust i fotot med Klara framifrån och Max i skarp profil. Hon ser ju ut som en liten docka hon med! :o)

Tack för ditt bidrag och lycka till!
//Hellen