onsdag 14 juli 2010

Fyller på...

Innan semestern och sommarlov ställde jag ut min kortkorg i ett pesonalrum på en skola. Jag blev lite förvånad när jag hämtade upp korgen, det var inte tomt men väldigt utplockat. Så himla kul när andra tycker om det man gör. Roligt också att få lite pengar att handla in material för. I korgen försöker jag ha lite blandade kort sånt som efterfrågas och nu jobbar jag på att fylla upp den igen. Härom kvällen blev det två dopkort...

Det första i grönt med en äldre stämpel från magnolia. Jag har använt mig av spillbitar. I senaste Magnolia tidningen har "Inge" gjort ett kort av massor med olika papper. Jag gillade upplägget och det har inspirerat mig. Blommor för wild orchid.Kort nummer två med samma stämpel. Även här har jag använt mig av spill, det blir ju en del sånt.

Idag här hemma är det molningt och det känns faktiskt lite skönt. Jag ska fixa lite och sen får vi gäster. Lite god mat och kanske något gott att dricka. Härligt!!

Tack för att du tittade in, lämna gärna en kommentar innan du går.

Kram maria

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej vännen :)
Glömde ju svara på din fråga...;)
Det är både distressat med vintage photo och chalkat längs chestnut roan.
Det kan också vara så att du undrar över stämplen jag använt utefter kortets alla kanter? ;o I så fall är det en stämpel som tillhör ett kit man köper från Stempelglede. Det heter Grounge flourists hearts och finns bla på Brunkullan.

Hoppas jag besvarat din fråga :D
Kram!