söndag 18 juli 2010

Flipp flopp, flipp flopp...

Ljudet av en flippflopp kan vara härligt om man tänker på sommaren. Men otroligt irriterande oxå. Vet inte om det är bara jag som tycker det. Skönt är det i varje fall sånna här varma dagar. Idag har vi åter igen haft en skön dag. Vi har varit i Segersta hos flickornas farfar. Blivit bjuden på både lunch och middag. Rena rama lyxen att bara få sätta sig vid ett dukat bord och sen slippa disken. Två gånger samma dag, nästan för bra :-)

Idag tänkte jag faktiskt visa just en flippflopp men i kortform. Såg i senaste Magnoliatidningen att dom dekorerat en riktig flippflopp och kände då att en sån måste man ju kunna göra. Häromkvällen tog jag mig an utmaningen...

Taraaaa...

En Flippflopp i kortform. Allt material (utom blommor och blad) kommer från Sylvias. Jag har ritat av min äldsta flickas ff. och utgått från det. Banden eller vad man ska kalla dom fäste jag när jag sydde runt.Jag har gjort det dubbelt för att kunna skriva ett litet meddelande innuti. Delarna sitter ihop med en brad från ovansidan och den undre viks lätt ut åt sidan.Bilder från alla håll och kanter. Känns så kul när man fått en ide och den lyckas.

Hoppas ni oxå njuter av denna underbara tid. Tack för att du tittade in.

Kram maria

3 kommentarer:

Anonym sa...

Härligt att kunna sitta här hemma och titta på den. Den är ju såå fin!

/Elzan

Anonym sa...

Wow! Vad cool och vilken smart idé att man kan vika ut den och skriva på undersidan :) Skitläckert! Visst är det härligt när man får en idé och lyckas genomföra den så här snyggt :)

Jag håller med, det är härligt att bli bjuden :) Finns inget göttare ;)

Kram!

Anonym sa...

Jätte kul kort och super fint!!! Jag vart tvungen att göra flera st när jag komm hem från Sylvias i lördags. Tusen tack för ett super roligt kort att göra och det är uppskattat av dom som har fått ett med ska du veta =) Mvh Sandra.