söndag 24 mars 2013

Äntligen storasyster...


Förra lördagen satt vi på scrapträff hela dagen. Detta är resultatet av en utmaning. Snabbscrapa på 30 min utifrån en skiss. Jag gillar dessa utmaningar när det inte finns någon tid att tänka, bara göra. Jag valde bilder då Klara håller sin lillasyster för första gången. Som hon har väntat på denna stund. Tjatat sen hon var typ 2 år. Idag är det en underbar dag utanför fönstret. Vår största tjej är krasslig så jag får nöja mig med att titta ut idag. Hoppas ni njuter av en härlig söndag.

Tack för att du tittade in hos mig,

kram maria

4 kommentarer:

Pernilla ~Pillan~ sa...

Jättesöt LO!! Visst är det toppen att kunna följa en skiss? Det brukar passa mig utmärkt. Kanske vore ngt för mig att sätta en tid... Jag är hopplöst långsam och sitter och funderar på färger och dekorationer alldeles för länge..;-) kram o ha en trevlig kväll.

Maritha sa...

Super duper LO.....bilderna är ljuvligt söta med. :) ♥

Kraaam

Anonym sa...

Vilken enkel men fin layout! Har inte scrappat mycket men jag tror jag gillar att inte ha FÖR mycket dekorationer för jag vill ändå att fotot ska vara i fokus! Fast ibland kan det ju vara kul att ösa på......:)
Nettan

pysselsandra sa...

Hej Maria!

Men så snyggt och du är ju en mästare på dom där snabb LO!!! Helt underbar och så lagomt deckorerad och med texten på det perfeckta stället! Blir alltit lika glad när jag tittar på dina fina LO.

Kramar Sandra!