onsdag 12 januari 2011

Ny look!!!

Hej hej...

Om du tittat in här de närmaste dagarna har du nog märkt att bloggen bytt lite färg. Jag är otroligt dålig på sånt här med layout. På datorer alltså =) Jag klickar och provar, klickar och provar. Känner mig totalt förvirrad för det mesta.
Men ikväll tog jag ett djupt andetag och klickade lite till. Just nu för stunden känner jag mig nöjd med de nya färgerna. Vad tycker du??  Vi får väl se hur länge det håller.


Jag tänkte visa tre layouter idag. Sånna som jag är bra på =) Jag har kollat runt lite, bläddrat i tidningar och hämtat inspiration från både skisser och andras Lo´s. Här kommer resultaten...


Min första Lo är gjord utifrån en skiss inne på scraptorget. Jag har vitt cardstock som grund och har sen satt wellpapp på det. Snöflingorna är dies från spellbinder och färdiga från reprint. Lyktstolpen är en die från Qk. Jag fyndande den den inne på tradera i mellandagarna. Har kollat på den länge och nu är den min =)


Mina "små sockerbagare". De mönstrade papprena kommer från crate "snowday". Pepparkaksgubbarna är dies från Qk. Lo´n är gjord utifån en skiss i Scrapbook magazine nr 51.


Den här layouten blev mer ett collage av bilder. Det är från flickornas första besök på Buspalatset och jag ville få med så många bilder som möjligt. Kul och utmanande att få till det. Jag har fått med en liten bit av mönstrat från American crafts. Ljuskronan med är ett "Phone bling" som jag köpte i New York. Det har hängt här på en krok och bara väntat. Här passade den perfekt.


Bjuder på en närbild oxå.

Nu ska jag sätta mig och ta tag i veckans julkort. Jag har lånat utmaningar av Annika och den här veckan blev det "Gör ett runt julkort". Det är ju så kul =)

Sköt om er och lämna gärna en liten kommentar innan du går. Kom ihåg alla kan, välj anonym och klicka skicka både 2 och 3 gånger.

Kram maria


3 kommentarer:

Maritha sa...

Men jösses lilla gumman vilka LO:S....jag smäller av!!! =) HELT UNDERBARA! Fina färger och galet snygga upplägg,super dekorerat och jag bara ÄLSKAR lyktstolpen....så jädra fin(ursäkta det nästan sväriga ordet)

Bloggen ser superfin ut så det så...=)

Kramen till dej

Sylvia sa...

Aaah, lyktstolpe och ljuskrona! :) Det blev en sån till slut då! ;) Härligt! Och kronan passade ju som sagt perfekt där ju! Den såg jag när jag var hos dig sist! :) Kuul att se den använd! Jag är urdålig på att hitta tillfällen för godbitar, inget tillfälle är gott nog på nått sätt...
Kraam

pysselsandra sa...

Men vilka fin LO du har jort som vanligt vännen =) Kul att du äntligen slagit till och köpt din gatulyckta. Vad jag har förstått så har du velat ha den ett tag nu. Många kramar från mig!