söndag 16 januari 2011

Snabbscrappat!!!

Plötsligt så händer det, typ som i triss reklamen =) Jag sätter mig ner vid mitt pysselbord, fipplar lite, klistrar lite, bitarna faller på plats och vips, jag känner mig färdig. Jag kan inte säga att det händer ofta så därför får man vara lite extra glad sånna här gånger. Tror det tog max 30 min.Bilden är på våra två godingar. Det känns som en sommarbild men den är tagen en kall dag i november när dom bestämde sig för att leka nån lek inne och då måsta man ha kjol och linne =)

Layouten är gjord efter en skiss av "Helene juli 07". Jag köpte washi tape när jag var i USA men den har bara legat fram tills nu. Blomma och journalingruta är från Websters page. Vi fick med oss lotter hem från en julgransplundring och med tanke på titeln tyckte jag att den passade in.

Nu ska jag fortsätta at njuta av den här söndagen. Jag började virka på ett par tofflor igår och jag känner hur det liksom lockar att fortsätta. Trevlig söndag till er...

kram maria

4 kommentarer:

Maritha sa...

Snabbscarppat!!?????? Inte ens om jag satt till midsommar så skulle jag få till en sån LO......jösses bruttan,du är ju verkligen kung på detta!!! =)

Kram kram

Louise sa...

30 min??? Och så är det så här himla vackert?? Underbart Maria! Jag är inte alls avis ;) ;) Jag är helt fascinerad, dessutom tycker jag det är en av dina bästaste!!
Love it Maria!
Ha en underbar söndag :)
Kram

Sylvia sa...

Heej Gumman! Ååå, vad jag saknar att scrappa en heeel dag! Sån sorg över det ännu! Jag ska försöka skärpa till mig och fixa en träff jag med snart, snart!

Tejp, ser jag... :) Så snyggt och läckert det blev! Inte stelt heller. :)

Nu ska jag kika vidare i din blogg!
Ha det gott, vi hörs mer! Kraaam :)

pysselsandra sa...

Men vad fin den är! Kul för dig att få prova dina tejpar va? Jag är alltid lika imponerad på vilka otroliga LO du gör!! Ser så enkelt ut när du scrappar fast jag vet hur svårt det är.... Men du får det alltid att se så lätt ut. Hoppas du förstår vad jag menar det är menat som en kompliman =) Kramisar från mig!