söndag 2 januari 2011

Sista layouten för 2010

Idag tänkte jag blogga den sista Lon för 2010. Jag limmade det sista på den här layouten under självaste nyårskvällen. Det är med en bild på Elsa och hennes glugg. Hon har nu tappat 6 tänder och det är lite kul att få dokumentera. Här har jag liftat en av Karen Grunbergs layouter som var med i Scrapbooking mm innan jul.

 
Det var en rolig layout att göra. Men just nu så känns det nog extra roligt att scrappa, jag har fått lite flyt igen. Så kul när det händer.
 
Papprena är gamla och stått i min låda länge. Är du nyfiken på märken så är det bara att höra av sig.
Jag har utmanat mig själv lite nu att använda just äldre papper som stått länge. Det finns några om man säger så...
 
Kul att du tittade in, lämna gärna en kommentar. Har du inget konto så tryck på anonym och sen skicka. Man kan behöva trycka på skicka både 1, 2 och 3 gånger.
 
Hoppas ni får en trevlig söndag,
 
kram maria

4 kommentarer:

Maritha sa...

Men jösses säger jag bara,dina LO:s är bara nåt helt makalöst......jag ska VERKLIGEN lifta en rakt av nästa gång,men det slutar nog som vanligt att jag inte blir nöjd,för jag lär ju inte få till det som du ändå!! =)

God fortsättning på det nya pysselåret vännen!!
Kram

pysselsandra sa...

Tack snälla du för dina fina ord på bloggen =) Du har ju värkligen hittat scrappinspirationen nu ser jag. Blir så imponerad av dina underbara kort och LO =) Den här på Ellsa är ju så härlig!! Måste börja göra några LO jag också har fastnat med att göra kort nu så det blir väll svårt i börgan antar jag. Ha det så bra kram från mig!

Anonym sa...

Vilken härlig LO... Du är så duktig! Kram Åsa

Lilla07an sa...

Jag har en liten sak till dig i bloggen.
Å jaa, det är helt klart dags för Melissas första scrapträff. Herregud...hon är ju en hel vecka gammal nu :)